TERMS & CONDITIONS

Algemene Voorwaarden

Welkom bij Astriqs! Deze algemene voorwaarden (hierna “Voorwaarden”) zijn van toepassing op elk gebruik van onze website en de diensten die wij aanbieden. Door toegang te verkrijgen tot of gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met deze Voorwaarden. Lees deze zorgvuldig door voordat je onze website gebruikt.

1. Identiteit van de ondernemer

astriqs

  • Maatschappelijke zetel: Pokmoere 28A9900 Eeklo, Belgium
  • Ondernemingsnummer: BE 1002.074.039
  • Emailadres:  info@astriqs.com.
  • Telefoonnummer: info@astriqs.com.
    Voor vragen over onze producten of diensten, kun je contact opnemen via bovenstaande contactgegevens.

2. Toepasselijkheid

Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen, en overeenkomsten die worden afgesloten via onze website. Door een bestelling te plaatsen, ga je akkoord met deze Voorwaarden. Afwijkingen van deze Voorwaarden zijn alleen geldig als ze schriftelijk zijn overeengekomen.

3. Aanbiedingen en prijzen

Alle aanbiedingen op de website zijn vrijblijvend, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De weergegeven prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Wij behouden ons het recht voor om prijzen en productinformatie op elk moment te wijzigen.

4. Bestelling en totstandkoming van de overeenkomst

Een overeenkomst komt tot stand zodra je een bestelling hebt geplaatst en wij deze hebben bevestigd via een orderbevestiging per e-mail. Astriqs behoudt zich het recht voor om een bestelling te weigeren of aanvullende informatie te vragen voordat de bestelling wordt geaccepteerd.

5. Betaling

Betaling kan worden verricht via de betaalmethoden die op onze website worden aangeboden. Wij verwachten betaling op het moment van bestelling. Indien de betaling niet wordt ontvangen, behouden wij ons het recht voor de bestelling te annuleren.

6. Levering en leveringstermijnen

Wij streven ernaar om de producten binnen de vermelde levertijd te leveren. Levertermijnen zijn echter indicatief en kunnen variëren. Astriqs is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen in de levering. Indien een product niet beschikbaar is, stellen wij je zo spoedig mogelijk op de hoogte en bieden wij een alternatief of de mogelijkheid tot annulering van de bestelling.

7. Herroepingsrecht en retourbeleid

Als consument heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de producten je bestelling zonder opgave van redenen te herroepen. Gedurende deze termijn kun je het product ongebruikt en in de originele verpakking retourneren. Voor de voorwaarden voor retourneren, raadpleeg ons [retourbeleid].

8. Garanties en conformiteit

Astriqs garandeert dat de geleverde producten voldoen aan de overeenkomst en de specificaties die zijn vermeld op onze website. Indien een product defect is of niet aan de specificaties voldoet, dien je ons binnen 14 dagen na levering op de hoogte te stellen. In dat geval zorgen wij voor reparatie, vervanging of terugbetaling, afhankelijk van wat mogelijk en redelijk is.

9. Aansprakelijkheid

Astriqs is niet aansprakelijk voor indirecte schade, gevolgschade, of schade door gemiste winst als gevolg van het gebruik van onze producten of diensten, tenzij sprake is van opzet of grove nalatigheid. Onze aansprakelijkheid is altijd beperkt tot het bedrag dat voor de betrokken bestelling is betaald.

10. Intellectuele eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze website, zoals teksten, afbeeldingen, en software, zijn eigendom van Astriqs of haar licentiegevers. Het is niet toegestaan om zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming enig materiaal van onze website te kopiëren, distribueren of gebruiken voor commerciële doeleinden.

11. Toepasselijk recht en geschillen

Op deze Voorwaarden is het Belgisch recht van toepassing. In geval van een geschil met betrekking tot de overeenkomst of het gebruik van onze website, zullen wij eerst proberen het geschil in der minne op te lossen. Indien dit niet lukt, wordt het geschil voorgelegd aan de bevoegde rechter te [jurisdictie].

12. Wijzigingen in de algemene voorwaarden

Astriqs behoudt zich het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen of aan te vullen. Wijzigingen worden van kracht zodra ze op onze website zijn gepubliceerd. Wij raden je aan om regelmatig de Voorwaarden te controleren.

13. Contactinformatie

Als je vragen hebt over deze Voorwaarden of onze producten, kun je contact met ons opnemen via:

  • Email: info@astriqs.com.
  • Adres:Pokmoere 28A9900 Eeklo, Belgium
  • Telefoon: 0032 476 89 97 65

Door gebruik te maken van onze website of diensten, bevestig je dat je akkoord gaat met deze Voorwaarden en dat je deze hebt gelezen en begrepen.